top of page
Søg
  • Forfatters billedeMaya Vedel

Mad til din fest?

I lokalområdet omkring Ommestrup er der en lækker mulighed for at bestille madløsninger til din fest:


Familie Køkkenet i Randers

Rasmus, som er medejer af familiekøkkenet, bor i Ommestrup. Han leverer gerne til din fest, til hvilken som helst lejlighed og der er mange muligheder for at få lige netop jeres behov opfyldt:


De skriver således følgende på deres hjemmeside:


Mad ud af huset hos Familie Køkkenet

Familie Køkkenet er et familieejet cateringfirma, som tilbereder og leverer mad ud af huset til firmaer, arrangement og livets store fester. Vi tilbyder frokostordning, buffet, tapas, smørrebrød og selskabsmenuer i god kvalitet og med stabil levering.

Vi er en mindre virksomhed, som både er familieejet og familiedrevet. Bag firmaet står Bettina Nørgaard Kylling sammen med sin mand, Morten Olsen, og fætter, Rasmus Nørgaard Kylling

. Vores familiebånd og sammenhold skinner igennem i vores madlavning og kontakt til kunder. Vi er ikke en stor landsdækkende diner transportable, men derimod et lille køkken, som holder til i Randers. Det gør, at vi har mulighed for at kredse mere om vores kunder og give dem en personlig og værdifuld service.


Vi er ligeledes fleksible og vil gerne høre dine ønsker til levering af mad. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får lige præcis den madoplevelse, de havde håbet på. Vores primære drivkraft er nemlig tilfredse og glade kunder. Derfor er det en af vores vigtigste opgaver at yde en god og personlig kundeservice.


109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2 Post
bottom of page